7 LUCRURI LA CARE MERITĂ SĂ RENUNȚI ATUNCI CÂND VREI SĂ EVOLUEZI ŞI SĂ MERGI MAI DEPARTE

Poate că ai experimentat și tu acele momente din viață când parcă avem o greutate legată de picioare și mergem  împiedicat, la fel ca prizonierii din închisoare. Înaintăm cu greu prin cotidianul zilei. Uneori, simțim chiar că stăm pe loc, deși eforturile pe care le facem să înaintăm sunt tot mai mari. Vâslim în gol, știm că ceva ne blochează evoluția, dar nu înțelegem ce.

Da, există momente în viață când pentru a înainta nu trebuie să depunem eforturi mai mari… trebuie doar să dăm
jos din greutăți… să dăm jos bagajul pe care îl ducem cu noi.

A ne împlini viața nu înseamnă doar a acumula experiențe noi, ci și a renunța la ceea ce nu te mai ajută să crești: fie că este vorba de un comportament, o dezamăgire profundă din trecut, o relație toxică, o credință care te ține în aceleași pattern-uri negative, un obicei care nu îți face bine sau chiar un loc cu care nu mai rezonezi. Cu alte cuvinte, dacă simți că stai pe loc, că înaintezi greu, că te afli în fața unui zid de care nu reușești să treci, dă-ți răgaz și observă care sunt gândurile, emoțiile, stările sau comportamentele care îți pun bețe în roate. Pot fi cele din acest e-book sau pot fi altele. Important este ca tu să conștientizezi că e timpul să dai drumul lucrurilor care îți îngreunează mersul, o dată pentru totdeauna.

Am pregătit în acest e-book 7 lucruri pe care merită să le dizolvi, nu neapărat pentru a o lua la fugă pe treptele evoluției tale, ci pentru a avea inima mai ușoară, mintea mai liberă, jucăușă și creativă, iar corpul mai sănătos și însuflețit. Îți las de asemenea și titlurile cărților care îți pot fi mentori în fiecare etapă, cărți care îți ghidează pașii și fac procesul renunțării să se întâmple mai ușor.

Poți descărca e-bookul accesând linkul de aici: 7 lucruri la care sa renunti atunci cand vrei sa o iei de la capat 

Enjoy it!

PS. Multumesc celor de la servhost.ro pentru susținere și ajutor

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply