Ebook gratuit: 9 pași pentru materializarea obiectivelor anului 2018

Poate pentru unii setarea obiectivelor la început de an sau recapitularea anului la finalul său sunt o pierdere de vreme. Nu și pentru mintea umană care atunci când primește direcții clare, începe deja să facă schimbările necesare pentru a te aduce în realitatea dorită.

Activează-ți GPS-ul

Să-ți planifici gândurile, ideile și obiectivele anului viitor înseamnă să-i construiești cu grijă temelia.

Cu cât dorințele tale sunt mai clare, mai sigure, mai bine definite, cu atât anul va fi mai rezistent. Nu vei mai merge haotic în orice direcție bate vântul, nu te vei rătăci pentru că ai harta cu tine. Ai GPS-ul activat.

“Decizia de a obține un rezultat face ca evenimentele să se pună în mișcare.  

Dacă tu decizi pur și simplu care este lucrul pe care ți-l dorești, te mobilizezi să acționezi, înveți din asta și îți schimbi abordarea. Vei crea apoi impulsul de a obține rezultatul. Imediat ce îți iei cu adevărat angajamentul de a face ca un lucru să se întâmple, <<mijloacele>> se vor releva”

(Anthony Robbins)

Datorită acestor motive am creat eBook-ul: 9 pași pentru materializarea obiectivelor anului 2018. Creează cea mai frumoasă versiune a noului tău an.

Un eBook GRATUIT  gândit special pentru clarificarea direcțiilor unui an nou. Este dedicat celor care:

  • doresc să facă anul 2018 cel mai bun an de până acum
  • iubesc provocările, jocurile și vor să lucreze cu ei înșiși
  • sunt pasionați de evoluția lor și sunt în plin proces de dezvoltare
  • vor să îți îmbunătățească viața în toate domeniile sale.

Aplicându-l e ca și cum ai desena harta destinației tale. I-ai spune Universului ceea ce-ți dorești și îi ceri să îți aducă aproape ajutoarele necesare, informațiile de care ai nevoie, oamenii și resursele dornice să te sprijine pe tot parcursul anului.

Vezi tu, la finalul anului 2018 cu siguranță vei ajunge undeva. Întrebarea este: unde? Unde vrei să ajungi? Ce vrei să faci și să obții în noul an?

Pentru a-ți răspunde la aceste întrebări am pus la dispoziția ta 9 pași și fișe de lucru care să te ajute să îți clarifici ușor răspunsurile.

  • 9 metode pe care le-am descoperit în ultimii 3 ani și care te ajută să îți clarifici și să îți materializezi obiectivele anului 2018, 
  • fișe de lucru pentru a putea pune rapid în aplicare cele 9 metode;

Descarcă gratuit  acest eBook  accesând link-ul de aici, citește-l, printează anexele și fă-ți timp pentru a lucra cu tine însuți.

DESCARCĂ AICI

Să-ți construiești anul în mod conștient e ca și cum ai modela o bucată de lut pentru a crea cea mai inspirată operă de artă.

Îți doresc ca răbdarea, încrederea și perseverența să te inspire în acest proces. Îți urez spor, susținere și bucurie în construirea anului așa cum îți dorești!

Cu drag,

                                                                                                                            

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply GIOT Viorica decembrie 13, 2021 at 8:45 am

  • Leave a Reply