Cum îți descoperi super puterile

Cred că fiecare are cel puțin o „super-putere”. Acele calități pe care nu le vedem pentru că sunt atât de bine ancorate în felul nostru de a fi. Așa că până nu apare cineva să ne tragă de mânecă și să ne spună „hei, tu ești super bun la…. ” sau până nu trăim experienețele care să ne pună față în față cu eroul din noi, nu prea conștientizăm talentele acelea autentice. Așa că, îți propun un exercițiu:
  • ✍️
  1. Scrie într-o agendă o lista cu toate calitățile care te definesc. Care crezi că sunt super-puterile tale, talentele, la ce ești bun, pe ce atuuri te poți baza?

2. Alege 5-10 prieteni apropiați, de încredere și roagă-i să îți spună care cred ei că sunt primele trei calități care te definesc. Pune-i să găsească trei lucruri importante pentru care te admiră. Le poți trimite un mail sau pur și simplu le poți scrie pe whats app, facebook.. asta dacă nu cumva vrei să apelezi la vreun porumbel mesager.

În felul acesta vei avea atât o referință internă (tu), cât și o referință externă (prietenii apropiați), vei putea compara și vei fi chiar surprins să afli ca oamenii văd în tine lucruri pe care tu încă nu le vezi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply