Iubirea este aprobarea sufletului meu că poți hoinări liniștit în lumea mea

Este fascinant că  în evoluția sa, sufletul cere un singur lucru: să fie uimit! Prin ceea ce faci, prin pasiunile de zi cu zi, prin cărțile pe care le citești, prin idei creative, dorințe îndrăznețe și proiecte captivante.

De aceea, atunci când se îndrăgostește (atât de oameni, cât și de visurile și proiectele personale) sufletul nu cere aprobarea nimănui. Nici minții, nici ție, nici oamenilor din viața ta. Singura sa aprobare este reacția care se produce în corpul fizic (fluturi în stomac, emoții în capul pieptului, fiori prin tot corpul, furnicături până în vârful picioarelor) …. când se îndrăgostește, sufletul o face fără să îți explice de ce, cum și în ce fel.

Interesant este că afli răspunsul acestor întrebări abia după ce faci primul pas și decizi să accepți călătoria pe care o deschide în fața ta. Când te abandonezi lui, uitând de piedicile pe care mintea le impune. Când te încrezi în ghidul tău interior, spunându-ți în minte “Facă-se voia ta!”. Abia atunci devii autentic și reușești să înțelegi că dincolo de rațiunea minții tale există o forță care te atrage ca o gravitație (sufletul tău)  și care te ghidează nu neapărat în direcția în care vrei tu, dar cu siguranță în direcția evoluției sufletului tău.

E adevărat că nu întotdeauna călătoriile sale au finalul pe care ți-l imaginezi, însă întotdeauna vorbesc despre iubirea trăită dincolo de limitele umane.

84490964bdSCMZROR_34568_3051231a27

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply