Meditație ghidată – Clarifică și dă viață intențiilor tale din 2022

Clarifică și dă viață intențiilor tale din 2022 prin meditație și scris

Descarcă și ascultă meditația ghidată apoi notează în template-ul de lucru răspunsurile primite în timpul și la finalul meditației.

De ce meditație & scris?

Prin meditație te conectezi cu cele mai profunde răspunsuri

Meditația începe cu un exercițiu scurt de respirație care aduce mintea în aici și acum. Exercițiu de respirație are scopul de a te ajuta să oxigenezi creierul și să permiți creativității, intuiției să își facă de cap. Relaxându-te îți dai voie să primești răspunsuri mai mult sau mai puțin evidente.

Te eliberezi de stres

Cel puțin 10 minute cât durează meditația, te vei putea detașa de orice sursă de stres și te vei putea concentra pe dorințele tale.

Stimulezi creativitatea și imaginația

Tocmai pentru că meditația aceasta este ca o poveste în care tu ești personajul principal.

Scrisul = un instrument de manifestare

Dorințele, prin natura lor sunt energie pură. Acel „VREAU” vine încărcat cu emoții care te ajută doar la start, la începutul obiectivului. Prin scris poți canaliza toată emoția, energia într-o structură clară, în pași de lucru. Într-o strategie după care te poți ghida perioadă mai lungă de timp. Prin scris modelezi energia dorinței tale.

Aduci claritate

Când scrii toate dorințele tale pe foaie le poți prioritiza. Te poți detașa de încărcătura emoțională cu care vin. Prin scris muți energia în minte unde o poți transforma într-un plan de acțiune.

Ce e scris rămâne scris

Ideile pe care le ai părăsesc repede mintea ta dacă nu le scrii pe foaie. La fel și dorințele. Când le pui pe hârtie este ca și când le-ai prinde, le-ai vâna și le-ai așeza într-un loc în care ai mereu acces la ele. Le poți reciti, îți poți face un plan de acțiune pe baza lor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply