Povestea în imagini a zilei tale de naștere – Cum îți poți afla misiunea din ziua ta de naștere

Astrologia și numerologia ne spun de sute de ani că în ziua noastră de naștere putem găsi multe răspunsuri. Putem descifra numeroase resurse, calități, putem descifra chiar și misiunea noastră, dar și „momente de cumpănă”. Adică lecțiile pe care ne este greu să le învățăm și să le acceptăm. Pe lângă astrologie și numerologie, mai există un „tool” în plus. Tarotul. La fel cum prin numere putem descifra lucruri despre noi înșine, la fel o putem face și prin arcanele majore. 

 

Conceptul acesta l-am întâlnit prima dată în cărțile lui Georges Colleuil, psihoterapeut, filozof, cercetător şi creator al metodei Referențialul Arhetipurilor Personale. Apoi am înțeles mai bine conceptul lucrând pe referențialul meu cu Dan Cristoloveanu, psihoterapeut în formarea Referențialul Arhetipurilor Personale. Prin ghidarea lui, am ajuns mai apoi să o descopăr pe Monica Găitănaru, psihoterapeutul care a adus pentru prima dată această formare în România. În luna octombrie am pornit alături de alte femei minunate și ghidate de Monica călătoria în această formare. Ar fi foarte multe de spus și de a adus despre această ea și în special despre tot ceea ce oferă Monica, dincolo de teorie și practică. 

Cum a luat naștere acest proiect

Pot să zic să a fost un cadou pe care l-am primit de Crăciun chiar de la Univers, Doamne Doamne, Buddha, Allah, fiecare în ce crede. 

Tot „lăudându-mă” Simonei Mirea (psihoterapeuta care mă susține să aduc magie în viața mea din 2018 și căreia îi sunt recunoscătoare că mi-a ușurat tot procesul de autocunoaștere și m-a ajutat să îmi rescriu poveștile în nenumărate rânduri), în luna decembrie 2022, mi-a dat o „temă pentru acasă”. 

Văzându-mă atât de entuziasmată de ultimele descoperiri din zona tarotului, mi-a zis așa:  „Gândeşte-le la un produs, la o ședință pe care o poți ține pe baza tuturor informațiilor adunate până acum. O să fac ședința cadou unei prietene care vine în țară de sărbători.”

Așa că m-am pus pe treabă. M-am întrebat ce mi-e cel mai clar din ce am studiat, și am adunat totul sub forma unei ședințe pe care am numit-o Povestea în imagini a zilei tale de naștere. 

Povestea în imagini a zilei tale de naștere este un instrument inspirat din primele 3 module ale formării RAP, din experiența mea cu arcanele mari, din alte cursuri de tarot pe care le-am parcurs. Pornind de la arcanele ce corespund zilei tale de naștere te ghidez să observi ce calități ai, ce posibile blocaje există în împlinirea obiectivelor tale, care este cartea misiunii existențiale și ce indicii ar avea ea pentru tine.

Ce poți afla din Povestea în imagini a zilei tale de naștere

Ședința durează aproximativ 60-75 de minute, în funcție de nevoile tale. 

Ne întâlnim pe zoom și timp de o oră deslușim împreună tainele arcanelor zilei tale de naștere. 

Studiindu-le, poți afla:

  • care îți sunt calități și valorile pe care te poţi baza 
  • care sunt resursele tale
  • ce tinzi să cauți în exterior, dar găsești și în lumea ta interioară 
  • care îți sunt temerile și dorințele
  • ce nevoie sau dorință ai în acest moment, ce stă în calea ei și cum o poți împlini 
  • care este cartea sau arcana misiunii tale existențiale, dar și câteva direcții pe care le poți urma pentru a-ți împlini acea misiune
  • care sunt „pragurile trecerii tale existențiale” sau mai exact, ce lucruri pot apărea în mod repetitiv în viața ta și cu ce lecții vin acestea

Dacă ești curios, curioasă să afli mai multe detalii lasă-mi un mesaj pe:

 şi revin cu informațiile de care ai nevoie.  Aștept cu drag mesajul tău! Te invit să deslușim împreună care sunt resursele tale și ce poți face cu ele pentru a-ți împlini viaţă într-un mod cât mai magic!

Sursa foto: Pinterest si Canva

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply