Scrie-i Universului o scrisoare despre obiectivele tale. El îți va răspunde!

În anul 2013, la vârsta de șapte ani, datorită visului său de a deveni astronaut, Dexter Anderson, le scrie o scrisoare celor de la NASA. În acea scrisoare copilul le spune că a auzit că doi oameni vor fi trimiși pe Marte și că și-ar dori și el să vină, dar are doar șapte ani.

Chiar dacă nimeni nu se aștepta, cei de la NASA au răspuns la scrisoare spunându-i așa: “Gândeşte-te doar. În câţiva ani ai putea să fii unul dintre pionierii care ajută lumea să înţeleagă mai bine Pământul şi spaţiul extraterestru”.

Ar fi minunat dacă fiecare dintre noi am primi un răspuns similar celor de la NASA ori de câte ori ne-am seta un obiectiv măreț.

Ar fi minunat dacă am înceta să ne mai spunem „nu se poate“, și am avea măcar curajul să cerem, să scriem o scrisoare și să vedem ce se întâmplă. Cui? Forței superioare în care tu crezi.

Când obiectivele mari te sperie, dă-le drumul în Univers

Cum ar fi dacă atunci când obiectivele tale te sperie, în loc să spui “nu pot, nu am să reușesc niciodată” ai lansa o scrisoare în spațiu. Pur și simplu ai scrie obiectivul tău pe o foaie, l-ai pune într-o rugăciune, i-ai vorbi Creatorului/ Universului despre dorința ta și i-ai spune sincer să ai nevoie de ajutorul lui.

Dragă Dumnezeu,
Dragă Univers,
Dragă Creator,
Dragă eu,

Îmi doresc din tot sufletul să fac asta: ……..obiectivul tău………….

Sunt dispus să fac tot ce ține de mine ca să îmi împlinesc acest obiectiv, dar am nevoie și de ajutorul tău. Am nevoie să aduci în realitatea mea oamenii, evenimentele și resursele care să mă sprijine în acest proces. Să îmi arate cum să aduc acest obiectiv în realitatea mea. Promit să mă folosesc de orice oportunitatea îmi oferi. 

Accept și faptul că acest obiectiv este posibil să nu se împlinească. Nu devin dependent de el, las lucrurile să curgă și să se așeze în voia lor.

Îți mulțumesc!
Aștept curios răspunsul tău,

Te semnezi apoi lansezi scrisoarea în „spațiu“.

Cu siguranță nu vei găsi răspunsurile în cutia poștală, așa cum le-a găsit Dexter Anderson, dar poate că răspunsurile vor veni prin intermediul oamenilor din viața ta, prin „coincidențele“ de zi cu zi, prin întâmplări care la început îți vor părea fără rost.

Universul are mii de instrumente prin care poate lucra cu tine și te poate ajuta, trebuie doar să oferi încredere deplină gândului că așa cum acea forță superioară a putut crea galaxii, planete, minuni ale lumii, la fel va putea să te ajute să îți materializezi obiectivele. Oricât de mărețe ți-ar părea ele acum.

Trebuie să crezi, să nu dai termene limită și lași lucrurile să curgă. Să înțelegi că în orice etapă importantă din viața ta nu ești singur. Viața te iubește! Dă-ți voie să te joci!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Roberta iulie 26, 2017 at 6:24 pm

  Deci… ar trebui sa pastrez eu scrisoarea? 😀

  • Reply literapiaa iulie 28, 2017 at 11:41 am

   Să o păstrați într-un loc drag vouă sau să o ardeți :D. Eu am un bol special, cumpărat chiar de mine. Când am o dorință “neastâmpărată” o scriu pe un bilet și apoi îl pun acolo.

 • Reply literapiaa iulie 28, 2017 at 11:54 am

  Asta nu am experimentat, dar dacă asta simțiți să faceți, faceți-o!
  Încercați și asta și varianta în care ardeți scrisoarea. 🙂
  Oricum cea mai importantă parte a acestui exercițiu este energia cu care scrieți scrisoarea. Faceți-o cu încredere, dragoste și detașare. Și scrisoarea să fie strict legată de dumneavoastră (să nu implice alte persoane).
  Îmi doresc să obțineți rezultate frumoase!

 • Leave a Reply