Trei motive pentru care merită să citeşti cartea „Distruge-ţi obiceiurile nocive”, Joe Dispenza

Nu ştiu alţii cum sunt, dar creierașul meu când descoperă cercetările lui Joe Dispenza, se entuziasmează mai ceva ca un copil în Ajunul Crăciunului.

La fel ca în „Tu eşti placebo”, şi în cartea „Distruge-ţi obiceiurile nocive”, Dispenza a avut grijă să aducă o serie de informaţii solid argumentate care mi-au confirmat, încă o dată, faptul că deținem între urechi un geniu în manifestare.  Avem tot ce ne trebuie pentru a reuși: un creier genial, nerăbdător să fie pus la treabă în favoarea fericirii noastre. 

Să zicem că acesta ar fi rezumatul cărții „Distruge-ţi obiceiurile nocive”, fiind şi primul motiv pentru care merită să citeşti cartea. Restul sunt detalii:

1. Înțelegi procesul prin care gândurile devin realitate

Cercetările ne prind din urmă şi vin să lămurească idei pe care oamenii le ştiau la nivel intuitiv încă de acum sute de ani. „De la cap se împute peştele”, spuneau bunicii noștri. Din minte porneşte totul, chiar şi realitatea în care trăim. Cercetările din neuroștiință și mai ales din fizica cuantică (pe care Dispenza pe prezintă în cartea sa) ne spun că în sfârşit avem argumente clare pentru scepticii care încă mai cred că ne tragem din maimuţe, că totul este întâmplător şi nu suntem decât niște piese de joc aruncate în mâinile hazardului.

Zilnic ne putem hrăni sau ne putem otrăvi corpul prin gândurile pe care le rulăm. Emoţia contribuie şi ea la acest proces, iar energia pe care o transmitem în afara noastră atrage ca un magnet situaţiile de viaţă care susțin gândul emis. Procesul este cât se poate de logic, iar Joe Dispenza are talentul să îl prezinte foarte explicit.

2. Afli lucruri fascinante despre fizica cuantică

Știm că odată cu Einstein, teoriile fizicii s-au dat peste cap. Tot ce susținea Newton despre materie și atomi, Einstein a rescris, deschizând astfel porțile unei lumi noi numită fizica cuantică. De la această idee pornește și cartea „Distruge-ți obiceiurile nocive”, aducând în discuție celebra formulă E=mc2, , prin care se demonstrează că energia și materia sunt atât de fundamental legate, încât constituie unul și același lucru.

3.  Afli multe lucruri despre creier

De la neurotransmițător până la undele cerebrale, de la beneficiile meditațiilor asupra creierului până la efectele nocive ale stresului… pe toate le poți afla direct de la nenea Dispenza

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply