Atelier online „De la provocări la rezolvări” – 27 martie 2024

Dacă este un lucru pe care l-am înțeles în toate formările făcute și pe care simt să îl împărtășesc cu femeile din lumea toată este că: avem în noi toate resursele pentru a reuși. Răspunsurile pe care le căutăm în afara noastră sunt întotdeauna în lumea noastră interioară, doar că, uneori, ele sunt codate minții conștiente.

Arhetipurile mari din tarot oferă numeroase chei prin care putem deschide ceea ce este codat minții conștiente. Ele ne ajută să vedem lucrurile dincolo de aparențe, ca și când prin ele am privi pe gaura cheii către mintea subconștientă.

Pe ce mă bazez când spun asta?

Mintea subconștientă, locul în care se află multe dintre răspunsurile noastre, „gândeste” sub formă de imagini, metafore, simboluri, mituri, basme.

Arhetipurile din tarot, așa cum sunt ele reprezentate în tarotul de Marsilia, ilustrează imagini pe care atât subconștientul, cât și sufletul nostru le cunoaște de o viață. Îi sunt familiare, îi sunt „acasă”.

Te invit pe 27 martie să explorăm împreună o metodă creativă prin care înveți cum poți transforma provocarea în rezolvare. Cum îți poți croi un drum concret de la vis la realitate.

Vom aveam 3 instrumente de lucru:

  • ziua de naștere
  • arhetipurile mari din tarotul de Marsilia
  • seturile de întrebari

Pornind de la cele 3 instrumente vom explora împreună:

  • Care este dorința, chemarea sufletului tău în acest moment
  • Care sunt provocările pe care ești invitată să le depășești
  • Care sunt resursele pe care le poți activa pentru a depăși provocările
  • Prin ce acțiuni poți activa resursele tale interioare.

La finalul atelierului vom face și o meditație de activare a resurselor interioare și vei dobândi o metodă pe care o poți aplica singură în provocările viitoare.

Pentru a-ți rezerva locul completeaza formularul de aici: https://forms.gle/Nwp8r9AhMMyoj12B7

Costul de participare 88 lei

Durata atelierului: 2 ore – 2ore jumătate

Locuri disponibile: 6

tainele tarotului-nebunul (2)

No Comments

Leave a Reply